Deze webshop staat te koop. Uw bestelling kan langer op zich laten wachten dan aangegeven.

Hondenkleding

Best verkochte hondenkleding

 Van laag naar hoog sorteren
 Van laag naar hoog sorteren

Alle soorten hondenkleding voor je allerliefste huisdier!

De rol van honden is de laatste jaren enorm sterk verandert. Honden zijn niet langer alleen bedoeld om het huis en de inboedel te bewaken. Honden zijn gezelschapsdieren, levenspartners en beste vrienden. Geen enkel dier is zo trouw en gehecht aan zijn baasje als een hond. Honden zijn deel van een gezin of een familie. Wanneer je een hond in huis neemt, neemt hij deel aan jullie familieleven. Heel wat jonge koppels nemen in afwachting van kinderen een hond in huis. Wanneer je voor een hond kan zorgen, kan je ook voor een baby zorgen. Want ja, honden en voornamelijk kleine honden worden dikwijls als kinderen beschouwd. Ze worden verwend met leuk hondenspeelgoed, manden, eetbakken en...hondenkleding. Heeft het baasje een nieuwe outfit, dan mag de viervoeter uiteraard ook verwend worden!

Hondenjasjes, jurkjes, kostuums of t-shirts?

Hondenkleding kan zeer gevarieerd zijn. Er is de praktische hondenkleding, en zogeheten modieuze, grappige hondenkleding. Hondenjasjes zijn voornamelijk praktisch bedoeld. Ze zijn van zachte, warme en comfortabele materialen gemaakt. Deze hondenjasjes houden je viervoeter warm tijdens koude winterwandelingen. Maar ook in huis wanneer de verwarming een graadje lager wordt gezet kan een warm hondenjasje voor extra warmte zorgen. Tevens zijn er verschillende regenjasjes waardoor jij en je hond samen in de regen kunnen wandelen, en dit zonder nat te worden. Heerlijk! Is jouw viervoeter pas naar de kapper gegaan en heeft hij een groot deel van zijn haren verloren? Een hondenjasje is een goed vervangmiddel voor de vacht en zal je hondje lekker warm houden. Meestal sluiten hondenjasjes met klittenband of drukknopen, waardoor ze makkelijk aan te trekken zijn.

Hondenjurkjes, - kostuums, -truien en -shirts? Je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat. Deze hondenkleding is vooral grappig, leuk en modieus bedoeld. Vrouwen zijn er gek op! Erg populair zijn de kostuums voor honden. Een speciale gelegenheid zoals een huwelijk of verjaardag? Het gebeurt slechts 1 keer, dus waarom mag ook je viervoeter niet op zijn best zijn uitgedost?

Hondentruien en -shirts vind je in alle kleuren en maten. Met leuke prints en grappige teksten worden ze door kleine honden gedragen, maar ook de grotere exemplaren worden door hun baasje in een trui of shirt gestoken. Uiteraard wordt een maltezer of chihuahua is een meer schattig truitje gekleed dan een dobermann. Eigenaars van grote honden gaan vaak voor een stoerder model, met bijvoorbeeld een camouflage print.

Bij hondenkleding geldt hetzelfde als voor kleding voor mensen. Hoe duurder de prijs, hoe beter de kwaliteit en hoe origineler de outfit. Bij hondenwinkel Waffies kan je uit aller prijsklassen kiezen.

Geen outfit zonder hondenaccessoires

Wie voorzichtig wil beginnen met hondenkleding, kan een accessoire zoals een strikje, das of hondenpet proberen. Hondenaccessoires zijn goede alternatieven voor honden die er modieus en opvallend willen bijwandelen. Deze accessoires zijn makkelijk aan te trekken en zorgen ervoor dat jouw hond er leuk en verrassend uitziet. Een feestje in het vooruitzicht? Een leuk hondenstrikje kan jouw hond in feeststemming brengen. Naast de modieuze accessoires zijn er praktische hondenaccessoires. Zoals hondenpetjes en hondenzonnebrillen die jouw viervoeter beschermen tegen de zon, stof en rondvliegende vuil. Zeker op de fiets, de motor of uit de auto kan een zonnebril of pet voor honden voor aangenaam reiscomfort zorgen. En geef toe, iets wat we zelf willen, willen we toch aan onze hond geven?

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Waffies gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies