Deze webshop staat te koop. Uw bestelling kan langer op zich laten wachten dan aangegeven.

Jasjes

 Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
 Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hondenjasjes voor mooie honden

Hondenjasjes zijn de perfecte accessoires om een hond in een mum van tijd een eigentijds en modieus tintje te geven. Er zijn heel wat leuke hondenjasjes in spetterende kleuren en vlotte prints. Door het veelvoud aan kleuren en motieven is er voor elke hond een perfect jasje. Er zijn trouwens heel wat jasjes die geschikt zijn voor een speciale gelegenheid, zoals een huwelijk.

Hondenjasjes zijn gemaakt om de hond een subliem draagcomfort te geven. Dit wil zeggen dat hondenjasjes altijd in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Voor kleine, middelgrote en grote honden kan je de ideale maat kiezen. Hierdoor past het hondenjasje zeer aangenaam. Hondenjasjes zijn afgemeten op de lichaamsbouw van een hond. Dit betekent dat een hondenjasje ofwel om de voorste poten wordt gedragen, ofwel om de voorste en de achterste poten. Sommige hondenjasjes hebben zelfs een gat vrij voor de hondenstaart.

Hondenjasjes sluiten meestal met klittenband, ook bekend als een velcro sluiting. Dit maakt het aan- en uitdoen van het jasje makkelijk voor de hond en voor zijn baasje. Je moet alleen de klevers dicht kleven en het jasje blijft mooi en comfortabel om het lichaam van jouw viervoeter zitten. De meeste hondenkleding is niet geschikt voor in de wasmachine. De kans bestaat dat de jasjes kunnen krimpen. Beter is om het hondenjasje bij de handwas te doen. Dan blijven de kleuren en de prints het mooist.

Hondenjasjes voor extra warmte

Hondenjasjes zijn niet alleen bedoeld voor een modieus effect. Met een hondenjasje kan je jouw viervoeter ook extra warmte geven. Vele hondenkleding is van zachte, warme fleece gemaakt. Dit materiaal laat de huid ademen en zorgt toch voor extra warmte. Zeker in de winter hebben huisdieren nood aan extra warmte. Mensen kleden zich toch ook tegen de kou? Wanneer je jouw hond op een winteravond uitlaat zal hij geen last hebben van de vrieskou of de snijdende wind.

Naast warmte beschermen vele hondenjasjes tegen regen en wind. De regenjasjes voor honden zorgen ervoor dat je hond niet nat wordt wanneer het regent, en hij dus niet zal ruiken wanneer zijn vacht nat is geworden. Windjasjes zijn ideaal om jouw viervoeter te beschermen tegen koude, onaangename wind. Regenjasjes en windjasjes zijn net als andere hondenjasjes verkrijgbaar in leuke kleuren en prints. Dikwijls zijn regenjasjes en windjasjes voorzien van reflecterende details. Hierdoor valt je hond ook in het donker op. Je maakt je viervoeter zichtbaar in het donker wat zijn veiligheid verhoogt. Kortom, hondenjasjes zijn niet alleen een modieus item. Ze verhogen de veiligheid en beschermen je hond tegen regen, kou en wind. Vanaf nu kan je ook in de herfst en in de winter zonder problemen je hond uitlaten.

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Waffies gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies